top of page

Om os

Vi er en fysioterapeutisk klinik specialiseret i slidgigt og problematikker i bevægeapparatet. Vores videreuddannelser spænder over behandling af knæ-, hofte-, ryg-, ankel- og fodproblemer samt diverse træningsformer, herunder også GLAD træning. Vores klienter inkluderer ældre borgere med artrose eller gigt, personer med akut opståede problematikker, og sportstrænede, som har brug for forebyggende vejledning. Vi sætter en ære i at individualisere vores forløb og behandlinger, både med en-til-en træning og små holdsessioner med få deltagere.

Vores ekspertise inkluderer behandling af slidgigt, kunstige knæ og hofter, knæsmerter, hoftesmerter, hoftedysplasi, komplikationer efter tidligere operationer, osteoporose, osteopeni, artroskopiproblemer samt andre gigtsygdomme. Vi har bred erfaring med diverse problematikker i bevægeapparatet og den slitage på kroppen, der følger med et hårdt eller stressende job, via vores forsikringsaftaler med bl.a. Falck, Pension DK og TRYG. For at kunne nå ud til alle i landet, har vi udviklet vores eget online forløb, som består af undervisning og træningsvejledning.

billede hjemmeside 3.jpg

Peter Pedersen

Ejer af Artrose Fys. Udover sit engagement hos Artrose Fys arbejder Peter i et genoptræningscenter som fysioterapeut og faglig torvholder for artrose området og ortopædkirurgi. Her er Peters opgave at sørge for, at der bliver udøvet evidensbaseret fysioterapi, som lever op til nyeste standarder. Kurser indenfor akupunktur/dryneedling, hofte/knæproblematikker, Ortopædkirurgiske knæ/hofte, Mckenzie ryg kursus part A, Smertekursus via Morten Høgh, GLA:D instruktør, kaatsu instruktør, samt personlig træning og kostvejleder. Kontakt: artrosefyspp@outlook.dk

Philip profil.jpg

Philip Rathje

Philip er fysioterapeut og stolt medlem af Artrose Fys på Frederiksberg. Hans rejse startede hos Artrose Fys i juli 2022, og har været her lige siden.

Udover hans tilstedeværelse i klinikken om torsdagen, arbejder han passioneret på et Rehabiliteringscenter.

Philip har specialiseret sig i slidgigt ved at videreuddanne sig indenfor GLA:D konceptet.

Hos Artrose Fys er Philip dedikeret til at imødekomme klienternes behov inden for fysioterapi, personlig træning og manuelle behandlinger. Philip kan kontaktes direkte på: artrosefyspr@outlook.dk

Henriette.jpg

Henriette Larsen Strømme

Henriette er fysioterapeut i ArtroseFys. Hun er at finde i klinikken hver onsdag eftermiddag og fredag, hvor hun ivaretager holdtræning, individuelle forløb og behandlinger. Udover sit arbejde med ortopædkirurgiske- og artrose patienter i klinikken, har Henriette erfaring fra sportsortopædien og research omhandlende knæ- og hoftesmerter, på Hvidovre Hospital. Til dagligt læser hun Den Sundhedsfaglige kandidat på Københavns Universitet. Hos ArtroseFys står hun klar til at imødekomme dine behov med behandlinger og træningsvejledning.

cv billede Annelise.jpg

Annelise Nielsen

Annelise er uddannet fysioterapeut og har arbejdet hos Artrose Fys siden 2020. Hun er ansvarlig for digital træning hos Artrose Fys og står for online træningsforløb hos ArtroseFys. Hun har bred erfaring inden for sundhedsteknologi og bruger bl.a. tid som frivillig i foreningen XR Netværket, som beskæftiger sig med XR-teknologi inden for sundhedsområdet. Hun har beskæftiget sig med personlig træning i gennem flere år og har herudover +18 års erfaring med undervisning. Kurser inden for smertevidenskab og akupunktur.

Amalie er uddannet fra Københavns Professionshøjskole i Hillerød i 2020 og siden arbejdet på klinik og i FC Nordsjælland med ungdomseliten, inden Amalie tiltrådte her på klinikken i jan 2023.

 

Amalie gør sig meget umage med at møde sine patienter i øjenhøjde, samt at skabe et trygt rum, hvor man som patient føler sig set og forstået. Hun er at finde i klinikken hver onsdag, hvor hun varetager individuelle behandlinger, manuelle behandlinger og holdtræninger.

 

Ved siden af er Amalie på fuldtid i gang med at læse en kandidat i Odense, Masters of Science in Public Health. Amalie har kurser indenfor sports fysioterapi og dynamisk stabilitet.

Helena.jpg

Helena Schouenborg

amalie billede.jpg

Amalie Ingversen

Helena er uddannet fysioterapeut, akupunktør og rusmiddelbehandler og har siden 2010 trænet og rådgivet klienter internationalt samt stor fortaler for skadesreduktion, forebyggelse og mental sundhed. 

 

Helena har bred erfaring indenfor mindfulness og derfor integrerer hun ofte åndedrættet i sine individuelle behandlinger såvel som holdtræninger. 

Hendes holistiske arbejdstilgang resulterer i, at klienter hurtigt føler sig trygge og imødekommet, da der gives plads til individualitet. 

Helena er at finde i klinikken hver mandag og torsdag, hvor hun glæder sig til en dag fyldt med gode dialoger og et fokus på optimering af livskvaliteten gennem bla. manuel behandling, akupunktur, cupping, lymfedrænage, og fysisk træning. 

billede frederik.png

Frederik Bülow

Frederik er fysioterapeutstuderende hos ArtroseFys, og er i gang med 5. semester på Københavns professionshøjskole. Frederik gør en dyd ud af at skabe et trygt og behageligt rum at være i. Derudover har han en holistisk tilgang til behandling.

 

Frederik er uddannet personlig træner og har gennem sin uddannelse været inde over konkurrence gymnastik som fysiskvejleder og træner. Derudover har han også tidligere selv dyrket gymnastik på elite niveau.

bottom of page