top of page

Om os

Vi er en fysioterapeut klinik, som har specialiseret os indenfor slitage på kroppen og problematikker i bevægeapparatet. Vores videreuddannelser spænder fra knæ, hofte, ryg, ankel og fod problematikker til diverse træningsformer. Vores klienter går fra den ældre borger med artrose eller gigt til akut opståede problematikker, eller den sportstrænede, som skal have forebyggende vejledning. Vi gør en ære i at individualisere vores forløb og behandlinger, enten med en til en træninger til vores små holdsessioner, med få holddeltagere på. Vi har via vores forsikringsaftaler med b.la Falck, Pension dk og TRYG udviklet bred erfaring med diverse problematikker i bevægeapparatet, og den slitage på kroppen, der følger med et hård eller stressende job. For at kunne ramme alle i landet, har vi udviklet vores eget online forløb, som både består af undervisning og træningsvejledning. 

billede hjemmeside 3.jpg

Peter Pedersen

Ejer af Artrose Fys. Udover sit engagement hos Artrose Fys arbejder Peter i et genoptræningscenter som fysioterapeut og faglig torvholder. Her er Peters opgave at sørge for, at der bliver udøvet evidensbaseret fysioterapi, som lever op til nyeste standarder. Kurser indenfor akupunktur/dryneedling, hofte/knæproblematikker, Ortopædkirurgiske knæ/hofte, Mckenzie ryg kursus part A, Smertekursus via Morten Høgh, GLA:D instruktør, kaatsu instruktør, samt personlig træning og kostvejleder. Kontakt: artrosefyspp@outlook.dk

Philip profil.jpg

Philip Rathje

Philip er fysioterapeut hos ArtroseFys. Udover sin tilstedeværelse i klinikken om torsdagen, arbejder Philip som træningsassistent i FYSIQ Dragør, hvilket indebærer varetagelse af holdtræning, personlig træning/programlægning og skades behandlinger. Her har Philip udviklet sine kompetencer indenfor slitage på kroppen og forebyggelse af skader. Ydermere er han engageret indenfor sport og er i den forbindelse, frivillig som fysioterapeut for et 2. senior fodboldhold i klubben B1908. Philip vil i ArtroseFys stå klar til, at imødekomme dine behov indenfor behandlinger og træningsvejledning.

Henriette.jpg

Henriette Larsen Strømme

Henriette er fysioterapeut i ArtroseFys. Hun er at finde i klinikken hver onsdag eftermiddag og fredag, hvor hun ivaretager holdtræning, individuelle forløb og behandlinger. Udover sit arbejde med ortopædkirurgiske- og artrose patienter i klinikken, har Henriette erfaring fra sportsortopædien og research omhandlende knæ- og hoftesmerter, på Hvidovre Hospital. Til dagligt læser hun Den Sundhedsfaglige kandidat på Københavns Universitet. Hos ArtroseFys står hun klar til at imødekomme dine behov med behandlinger og træningsvejledning.

cv billede Annelise.jpg

Annelise Nielsen

Annelise er uddannet fysioterapeut og har arbejdet hos Artrose Fys siden 2020. Hun er ansvarlig for digital træning hos Artrose Fys og står for online træningsforløb hos ArtroseFys. Hun har bred erfaring inden for sundhedsteknologi og bruger bl.a. tid som frivillig i foreningen XR Netværket, som beskæftiger sig med XR-teknologi inden for sundhedsområdet. Hun har beskæftiget sig med personlig træning i gennem flere år og har herudover +18 års erfaring med undervisning. Kurser inden for smertevidenskab og akupunktur.

Caroline er fysioterapeutstuderende hos ArtroseFys og har færdiggjort sin kliniske eksamen.

 

Hun er at finde på klinikken hver torsdag morgen til eftermiddag, hvor hun varetager individuelle behandlinger og manuel behandling.

 

Caroline vægter højt at skabe et trygt rum for sine patienter, hvor de føler sig set og hørt. Hun har mange års erfaring inden for styrketræning og udover sin tilstedeværelse i klinikken arbejder Caroline i Fysisk Form på Østerbro, hvor hun blandt andet tilrettelægger personlige træningsprogrammer og er holdinstruktør.

 

Hun kan kontaktes på artrosefyscp@outlook.dk

Amalie er uddannet fra Københavns Professionshøjskole i Hillerød i 2020 og siden arbejdet på klinik og i FC Nordsjælland med ungdomseliten, inden Amalie tiltrådte her på klinikken i jan.

 

2023 Amalie gør sig meget umage med at møde sine patienter i øjenhøjde, samt at skabe et trygt rum, hvor man som patient føler sig set og forstået. Hun er at finde i klinikken hver onsdag, hvor hun varetager individuelle behandlinger, manuelle behandlinger og holdtræninger.

 

Ved siden af er Amalie på fuldtid i gang med at læse en kandidat i Odense, Masters of Science in Public Health. Amalie har kurser indenfor sports fysioterapi og dynamisk stabilitet.

caroline billede.jpg

Caroline Venø Petersen

amalie billede.jpg

Amalie Ingversen

billede frederik.png

Frederik Bülow

Frederik er fysioterapeutstuderende hos ArtroseFys, og er i gang med 5. semester på Københavns professionshøjskole. Frederik gør en dyd ud af at skabe et trygt og behageligt rum at være i. Derudover har han en holistisk tilgang til behandling.

 

Frederik er uddannet personlig træner og har gennem sin uddannelse været inde over konkurrence gymnastik som fysiskvejleder og træner. Derudover har han også tidligere selv dyrket gymnastik på elite niveau.

bottom of page