Om os

Vi er fysioterapeuter, der bl.a. har efteruddannet os indenfor hofte- og knærelaterede gener, herunder GLA:D på Syddansk Universitet. Vi har derudover også erfaringer med forløb efter operationer.
Vi arbejder ud fra en overbevisning om, at gøre borgere så selvhjulpne som muligt, så de kan lære at klare sig selvstændigt og ikke være afhængigt af et længerevarende behandlingsforløb.
Vi mener, at vi ved at specialisere os indenfor artrose, kan sikre os den bedste kvalitet i behandlingen af gener fra knæ og hofte – og i mange tilfælde udskyde eller undgå et kirurgisk indgreb.
Derudover har vi også videreuddannelser indenfor ryg-området og almene problematikker i bevægeapparatet for at kunne omfavne alle på vores vedligehold.

billede hjemmeside 3.jpg

Peter Pedersen

Ejer af Artrose Fys. Udover sit engagement hos Artrose Fys arbejder Peter i et genoptræningscenter i ortopædkirurgisk afdeling, med fokus på både artrose og forløb efter operation. Er herudover også en del af diverse forskningsprojekter på hvidovre hospital. Kurser indenfor akupunktur/dryneedling, hofte/knæproblematikker, Ortopædkirurgiske knæ/hofte, Mckenzie ryg kursus part A, Smertekursus via Morten Høgh, GLA:D instruktør, kaatsu instruktør, samt personlig træning og kostvejleder. Kontakt: artrosefyspp@outlook.dk

Anna Emilie Profil billede.jpg

Anna Emilie Svane Høj

Anna Emilie er uddannet fysioterapeut, og har siden februar 2022 været at finde hos ArtroseFys om onsdagen. Ved siden af sin tilstedeværelse hos klinikken på Frederiksberg, arbejder hun på et rehabiliteringscenter, hvorfra hun har erfaring med et bredt spektrum af borgere med alsidige, komplekse problemstillinger; fysiske såvel som psykosociale, herunder bl.a. kroniske smerter og degenerative forandringer i form af slidgigt/artrose. Anna Emilie har ydermere stor interesse i sport, og har gennem årene selv dyrket både hold- og individuel idræt. Hun er parat til, at møde dig, der kommer med netop degenerative og slitage problematikker, som efterspørger råd og vejledning hertil. Kontakt: artrosefysASH@outlook.dk

cv billede Annelise.jpg

Annelise Nielsen

Annelise er uddannet fysioterapeut og har arbejdet hos Artrose Fys siden 2020. Hun er ansvarlig for digital træning hos Artrose Fys og står for online træningsforløb hos ArtroseFys. Hun har bred erfaring inden for sundhedsteknologi og bruger bl.a. tid som frivillig i foreningen XR Netværket, som beskæftiger sig med XR-teknologi inden for sundhedsområdet. Hun har beskæftiget sig med personlig træning i gennem flere år og har herudover +18 års erfaring med undervisning. Kurser inden for smertevidenskab og akupunktur.

Book Appointment