_MG_3775.jpg

Om os

Vi er fysioterapeuter, der bl.a. har efteruddannet os indenfor hofte- og knærelaterede gener, herunder GLA:D på Syddansk Universitet. Vi har derudover også erfaringer med forløb efter operationer.
Vi arbejder ud fra en overbevisning om, at gøre borgere så selvhjulpne som muligt, så de kan lære at klare sig selvstændigt og ikke være afhængigt af et længerevarende behandlingsforløb.
Vi mener, at vi ved at specialisere os indenfor artrose, kan sikre os den bedste kvalitet i behandlingen af gener fra knæ og hofte – og i mange tilfælde udskyde eller undgå et kirurgisk indgreb.
Derudover har vi også videreuddannelser indenfor ryg-området og almene problematikker i bevægeapparatet for at kunne omfavne alle på vores vedligehold.

 
IMG_0390_edited_edited_edited_edited.png

Peter Pedersen

Udover sit engagement hos Artrose Fys arbejder Peter i et genoptræningscenter i ortopædkirurgisk afdeling, med fokus på både artrose og forløb efter operation. Er herudover også en del af diverse forskningsprojekter på hvidovre hospital. Kurser indenfor akupunktur/dryneedling, hofte/knæproblematikker, Ortopædkirurgiske knæ/hofte, Mckenzie ryg kursus part A, Smertekursus via Morten Høgh, GLA:D instruktør, kaatsu instruktør, samt personlig træning og kostvejleder. Kontakt: artrosefyspp@outlook.dk

IMG_0385_edited.png

Nikolai Sherling

Uddannet Fysioterapeut, Idrætslærer med speciale i friluftsliv, personlig træner og crossfit instruktør. Som del af Artrose Fys arbejder jeg med forskellige problematikker i bevægeapparatet. Mit primære fokus er artrose borgere, hvorved der er stiftet bekendtskab med pre- og postoperative ortopædkirurgiske forløb. Har flere års erfaring med træning og skadesforbyggende træning hertil. GLA:D certificeret (hofte og knæ) 
Kontakt: artrosefysns@outlook.dk