top of page

Om os

Vi er fysioterapeuter, der bl.a. har efteruddannet os indenfor hofte- og knærelaterede gener, herunder GLA:D på Syddansk Universitet. Vi har derudover også erfaringer med forløb efter operationer.
Vi arbejder ud fra en overbevisning om, at gøre borgere så selvhjulpne som muligt, så de kan lære at klare sig selvstændigt og ikke være afhængigt af et længerevarende behandlingsforløb.
Vi mener, at vi ved at specialisere os indenfor artrose, kan sikre os den bedste kvalitet i behandlingen af gener fra knæ og hofte – og i mange tilfælde udskyde eller undgå et kirurgisk indgreb.
Derudover har vi også videreuddannelser indenfor ryg-området og almene problematikker i bevægeapparatet for at kunne omfavne alle på vores vedligehold.

billede hjemmeside 3.jpg

Peter Pedersen

Ejer af Artrose Fys. Udover sit engagement hos Artrose Fys arbejder Peter i et genoptræningscenter i ortopædkirurgisk afdeling, med fokus på både artrose og forløb efter operation. Er herudover også en del af diverse forskningsprojekter på hvidovre hospital. Kurser indenfor akupunktur/dryneedling, hofte/knæproblematikker, Ortopædkirurgiske knæ/hofte, Mckenzie ryg kursus part A, Smertekursus via Morten Høgh, GLA:D instruktør, kaatsu instruktør, samt personlig træning og kostvejleder. Kontakt: artrosefyspp@outlook.dk

Philip profil.jpg

Philip Rathje

Philip er fysioterapeutstuderende hos ArtroseFys. Udover sin tilstedeværelse i klinikken om mandagen, arbejder Philip som træningsassistent i FYSIQ Dragør, hvilket indebærer varetagelse af holdtræning, personlig træning/programlægning og manuelle behandlinger. Ydermere er han engageret indenfor sport og er i den forbindelse, frivillig som fysioterapeut for et 2. senior fodboldhold i klubben B1908. Philip vil i ArtroseFys stå klar til, at imødekomme dine behov indenfor behandlinger og træningsvejledning.

Henriette.jpg

Henriette Larsen Strømme

Henriette er fysioterapeutstuderende hos ArtroseFys, og har færdiggjort sin kliniske eksamen. Hun er at finde i klinikken hver onsdag eftermiddag, hvor hun ivaretager holdtræning, individuelle forløb og manuel behandling. Udover sit arbejde med ortopædkirurgiske- og artrose patienter i klinikken, er Henriette til daglig at finde på Hvidovre Hospital, der hun arbejder som forskningsstuderende, med projekter omhandlende hofte- og knæsmerter. Hos ArtroseFys står hun klar til at imødekomme dine behov med behandlinger og træningsvejledning.

cv billede Annelise.jpg

Annelise Nielsen

Annelise er uddannet fysioterapeut og har arbejdet hos Artrose Fys siden 2020. Hun er ansvarlig for digital træning hos Artrose Fys og står for online træningsforløb hos ArtroseFys. Hun har bred erfaring inden for sundhedsteknologi og bruger bl.a. tid som frivillig i foreningen XR Netværket, som beskæftiger sig med XR-teknologi inden for sundhedsområdet. Hun har beskæftiget sig med personlig træning i gennem flere år og har herudover +18 års erfaring med undervisning. Kurser inden for smertevidenskab og akupunktur.

Lone.jpg

Lone Nedergaard

Lone er fysioterapeut og har siden januar 2022 været del af ArtroseFys teamet om onsdagen.


Lone har arbejdet mange år som fysioterapeut og har stor erfaring indenfor artrose og andre gigtlidelser både som udøvende fysioterapeut og som fysioterapeutisk rådgiver i Gigtforeningen.


Kurser bl.a. indenfor hofte/knæ problematikker, smerter, Mckenzie rygkursus mv.


Når Lone ikke er at finde på Bentzonsvej, underviser hun i varmtvandsbassin, styrketræning, rygtræning eller på udendørshold. Derudover deltager hun i et forskningsprojekt og yderligere arbejder hun også på Køge Sygehus. 

I fritiden er det kajak og cykling i de franske bjerge, der trækker. 

amalie billede.jpg

Amalie Ingversen

Amalie er uddannet fra Københavns Professionshøjskole i Hillerød i 2020 og siden arbejdet på klinik og i FC Nordsjælland med ungdomseliten, inden Amalie tiltrådte her på klinikken i jan.


2023 Amalie gør sig meget umage med at møde sine patienter i øjenhøjde, samt at skabe et trygt rum, hvor man som patient føler sig set og forstået. Hun er at finde i klinikken hver onsdag, hvor hun varetager individuelle behandlinger, manuelle behandlinger og holdtræninger.


Ved siden af er Amalie på fuldtid i gang med at læse en kandidat i Odense, Masters of Science in Public Health. Amalie har kurser indenfor sports fysioterapi og dynamisk stabilitet.

Om ARTROSE FYS: Our Team
bottom of page